Ja! Ik doe mee!

Geen uitleg nodig? Scroll meteen naar beneden!

1.

Aanmelding

Meld je aan via het onderstaande formulier. Je gegevens zijn veilig bij ons. Heb je vragen? Check onze privacy pagina .

2.

Clip

Maak een clip (video) van ongeveer 10 minuten waarin jij jouw DJ skills laat zien en horen. Stuur ons je clip via een private YouTube link of via WeTransfer naar dj@gentlemenofdongen.nl

3.

Uitnodiging

Jouw clip is door ons gekozen als kans hebber! Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een live sessie. Deze zal plaats vinden eind januari/begin februari.

4.

Live set

Op onze locatie aan de Gasthuisstraat in Dongen organiseren wij een live avond waarin je in een set van ongeveer 20 minuten kan laten zien wat je kunt. Je kunt gebruik maken van onze Pioneer set of je eigen spullen mee nemen. Ook je vrienden en familie zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.

5.

Winnaars

Na alle sets kiest onze vakjury bestaande uit Feest DJ Remco (Remco van Loon), Martropez (Maarten de Jong) en DJ Royor (Roy van Meel) samen met de Gentlemen de winnaars van de DJ Contest 2019.

6.

Feest!

De winnaars krijgen een plaats op de timetable tijdens de Gentlemen of Dongen 2019 (vrijdag, zaterdag, zondag 1-2-3- maart 2019) en natuurlijk de eeuwige roem. Dit kan een ideaal opstapje zijn voor jouw DJ carriere!

Meedoen