Sponsoring

Help Gentlemen of Dongen!

Hoe kunt u ons helpen?

Financieel

Een evenement kost geld. Veel geld. Al proberen wij met materiaalsponsoren de kosten te beperken, kunnen we het helaas niet voorkomen dat er kosten gemaakt moeten worden.
Deze kosten worden voornamelijk gemaakt op verbruiksartikelen en bijvoorbeeld het huren van aankleding en licht en geluid. U kunt ons helpen met uw donatie of sponsoring, alles is welkom! Voor bedrijven kunnen wij diverse reclame mogelijkheden realiseren. Daarbij is het mogelijk een factuur te overleggen war u een fiscaal voordeel oplevert! Een WIN WIN situatie dus! Ook particulieren kunnen ons helpen, u krijgt dan een mooie naamsvermelding in onze media en tijdens ons evenement! Bent u onze redder? Neem dan contact op met sponsoren@gentlemenofdongen.nl!

Materialen

Om de kosten te beperken zijn wij ook op zoek naar materiaalsponsoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan licht en geluid, gebruiksvoorwerpen, goodies, aankleding, materialen ten behoeve van de veiligheid. We zijn blij met alles! Bent u onze redder? Neem dan contact op met sponsoren@gentlemenofdongen.nl!


Nu sponsor worden?

Denkt u, "Ja! Daar moeten we iets mee!", dan kunt u contact op nemen met sponsoren@gentlemenofdongen.nl of hier het sponsorformulier downloaden

Onze partners

Gemeente Dongen
Horeca Dongen
R-NEWT

Gouden sponsoren

Devoted Designs
Devoted Designs
iWAD
iWAD Internetdiensten
DA Ingrid
IM Innovating
Domino's Pizza
TSN
't Smoske
Paul de Groenteman

Zilveren sponsoren

Rox Bouw
Hans Verbunt U&B
CLG Licht&Geluid
Gordijncentrum
Lozon
Ron Bergers Tuinen
Coco
GSM Shop Dongen

Bronzen sponsoren

MUS Fietsen
't Karrewiel
Lion van Loon
Woonloods
Vijfhuizen
Muziekvereniging Dongen
Verharen & Wijnen
Van Loon Dongen
Jabe Dongen
Rollé Dongen
Deveci Hairstyling
Maxxmode
Bakkerij Hira
Knus Zusje

Gentlemen Thinking sponsoren